Choď na obsah Choď na menu
 


CHRISTIAN CHAVEZ

26. 7. 2014

 CHRISTIAN CHAVEZ - GIOVANNI MENDEZ

José Christian Chavez Garza ( Španielčina výslovnosť:  [Xosé kɾistjan tʃaβes ɣarsa] , narodený 07.8.1983), najčastejšie známy ako Christian Chávez , je spevák a herec, najlepšie známy pre jeho úlohu ako Giovanni Méndez López vtelenovele Rebelde a jeho spin off popová skupina RBD .


Kariéra upraviť preklad ]

V roku 2002, Chávez bol obsadený ako Fernando 'Ferch "Lucena v telenovele Clase 406 . Rad mal štyri ročné obdobia a 350 jedno-hodinových epizód celkom.

V roku 2005, Chávez nastúpil nový telenovele Rebelde ako Juan "Giovanni" Méndez López, šibalským a spurný študent na súkromnej internátnej školy v Mexiku.Chávez stal sa široko známy pre jeho niekedy-meniace sa farby na vlasy. Mydlová opera bola odovzdaná v 65 ďalších krajinách, vrátane Spojených štátov, Mexika, Srbska, Peru, Rumunsku, Brazílii, Španielsku, Slovinsku, Bulharsku, na slovenské, v Chorvátsku a Albánsku. Hlavná zápletka show sa točí okolo skupiny šiestich študentov, ktoré tvoria pop kapelu. Pozoruhodný aspekt tejto rady je, že Chávez a päť z jeho ďalších čo-hviezdy ( Maite Perroni , Dulce María , Anahi , Alfonso Herrera a Christopher Uckermann ) sa stal skutočný členmi v reálnom živote kapely RBD . RBD vytvoril väčšinu hudby použitej v relácii, a šesť sa rýchlo stal jedným z najpopulárnejších hudobných aktov v Latinskej Amerike.

V rámci povodia, Chávez pokračoval prijať dve Latin Grammy nominácie, dosiahnutie stavu multi-platinovej s viac ako 22 miliónov digitálnych k stiahnutiu a viac ako 17 miliónov albumov predaných po celom svete. Vystupoval koncertov v 23 krajinách v 116 mestách, predaj viac ako 3 milióny na koncerty a 4 milióny DVD. [ 1 ]

 
MENU
 
00:00
RBD je singel z ich prvého albumuRebelde .

Problémy hrať tento súbor? Pozri mediálne pomoc .

RBD prvý album Rebelde , bol prepustený 30. novembra 2004 EMI. Prvé tri single (" Rebelde "(singel)," Sólo Quédate En Silencio "a" Salvaje ") boli všetky hity číslo jeden v Mexiku, sa štvrtý singel," Un Poco De Tú Amor"dosiahol čísla dva.

Prvý národný turné v povodí, Tour Generación RBD, vrátane 45 vypredaných dáta v Mexiku, vrátane v Monterrey tri návštevy divadelného za viac ako 150 tisíc fanúšikov. Cesta bola certifikovaná očešete ako štvrtá najviac rýchlo predal turné v histórii Mexičana. V júli 2005 živé CD / DVD, Turistické Generación RBD En Vivo bol prepustený, dokumentujúce ich turné po Mexiku (45 vypredané koncerty po celej krajine, vrátane šestnástich rokov v Mexico City samotného).

V roku 2005 RBD vydala svoj ​​druhý štúdiový album, Nuestro Amor . Tento album stanoviť nové rekordné predaje v Mexiku, predaj 127.000 kópií na svojom vydaní dňa, a 160.000 kópií v jeho prvom týždni. V USA album trumfl latinský Albums po dobu 3 týždňov a vyvrcholil u # 88 na vývesnej tabuli 200.. Prvé štyri nezadaní dosiahli číslo jedna v Mexiku. V Spojených štátoch, "Nuestro Amor", "Aun Hay Algo" a "Este Corazón" mapoval na Hot Latin diagrame u # 6, # 24 a # 10, resp.Nuestro Amor tiež priniesol RBD nomináciu na Latin Grammy Awards v kategórie "Najlepší popový album pomocou skupiny alebo Duo". Hrali novú verziu "Tras de mi" na slávnostnom ceremoniáli.

Koncert RBD je v Los Angeles Coliseum je jedným z najrýchlejšie predajnej koncert v histórii dejisko, porazil megastar Madonna -. 70000 lístky boli predané do 30 minút pochvalné zmienka potřebovaný ] V roku 2006, RBD predala 750.000 vstupenky stáva 14. najpredávanejším akt z roku 2006 po celom svete.

V novembri 2006, RBD vydala svoj ​​tretí štúdiový album Celestial , produkoval a režíroval Carlos Lara, ktorý debutoval u čísla 15 na vývesnej tabuli 200, označovať prvý týždeň predaja viac ako 137.000 kópií v USA album však nemal celý týždeň z predaja albumu, vďaka svojej Piatok vydania. Napriek tomu, že sa stal ich prvý album na vrchole alebo grafu v top 20 v Billboard 200.

V decembri 2006, RBD vydala svoj ​​prvý anglický album Rebels , ktorý debutoval u čísla 40 na vývesnej tabuli 200 diagramu albumu sa v prvom týždni predaja 94.000 kópií. V cene na albume bolo "Tú Amor" balada napísal Diane Warren a spievaný Chavez.

 
MENU
 
00:00
RBD náskok English jeden.

Problémy hrať tento súbor? Pozri mediálne pomoc .

V roku 2007, RBD sa stal hovorca pre Pepsi a objavil sa v mnohých reklamách vysielaných v celej Latinskej Amerike. V roku 2008, RBD vykonáva viac ako 500.000 fanúšikov v Brazílii, prekonanie rekordu predtým držal Rolling Stones. 14. augusta 2008 RBD oznámila prostredníctvom tlačovej správy, že by sa rozpustiť v roku 2009. K tomuto dňu, RBD je považovaný za najúspešnejší popová skupina v histórii Mexičana.

V júni 2007, Chávez sa objavil krátko v javisková show Hoy No Me puedo Levantar a máji 2008 sa podieľal naAvenida Q (mexickú verziu Avenue Q ), kde hral hlavnú bábkových postáv Eugenio (Princeton) a Rodri (Rod ); jeho prítomnosť na výstavách mal byť jedným z hlavných pokladnice atrakcií.

Po RBD je rozchode, Chávez začal svoju kariéru ako sólový umelec nahrávky. Jeho prvý štúdiový album Almas transparentes , vyvrcholilo u čísla 56 na mexickej hudobnom rebríčku.

V roku 2011, Chávez otáčali s provokatívnym hudobnom videu pre jeho singel "Libertad" predstavovať speváka Anahi , ktorý sa stal okamžite senzáciou na YouTube s viac ako 1.000.000 výhľadom do troch dní od jeho nahrania. Video predstavovalo Cháveza v kostole spovednice hovorí kňaz mu nebolo ľúto jeho sexuálne preferencie. Video predstavovalo portrét o Perez Hilton . "Video vyzerá super sexy", rozplýval Hilton na svojom blogu PerezHilton.com . "To nás inšpirovalo, aby sa uvoľnil vlastné Libertad." [ 2 ] "Libertad" naďalej hymnou pre gay mládež v celej Latinskej Amerike.

14. augusta 2012 Chávez vydal veľmi očakávané album Esencial , akustické kompiláciu skladieb vykonaných na jeho show v Sao Paule v Brazílii v januári 2012.Ľudia magazín vydania albumu "návrat kresťanskej Cháveza". [ 3 ] červený koberec prezentácia Esencial sa konal v Mexico City v júni. Chavez vykonáva duety s RBD čo-star Maite Perroni a mexickej pop / rock speváčka Ana Victoria.

"Sacrilegio", dráha na Esencial tiež vydaná ako singel, okamžite pristál v top 10 na mexických hitparádach. Iné pozoruhodné piesne na albume sú "no me Olvides", napísané pre Cháveza o mexickej speváčky Juan Gabriel , a remake "¿En Donde estas?" spievaný ako duet s indonézsky popová hviezda Agnes Monica .

DVD verzia Esencial bol prepustený v neskorej 2012.

Osobný život upraviť preklad ]

Chávezova osobný život bol jeden z veľa diskusie. V marci 2007, časopis vydávaný fotografie Chávez podpisovanie dokumentov a výmenu krúžky s iným mužom, je údajne jeho kanadský priateľ (a neskôr identifikovaný ako BJ Murphy), výlet Cháveza s nimi. Fotografia bola prijatá v roku 2005, v roku, v ktorom rovnaký-manželstva sexu sa stala legálne v Kanade. Chávez deklarované v marci 2007, že fotografie ukázali, časť z neho, že on nemal bol ochotný diskutovať skôr. [ 4 ] [ 5 ] Tam bol významný špekulácie nad tým, ako boli fotky získané ako obrad bol zahrnutý iba najbližšia rodina.

30. marca 2007, po oznámení Cháveza, že sú homosexuálne, Ricky Martin povedal agentúre Associated Press z jeho solidarity s verejným vyhlásením Cháveza, riekol: "[l] ife je príliš krátky žiť zavretý, stráži, čo hovoríte ... ( Chávez) musí byť zadarmo v mnohých ohľadoch. Prajem mu veľa sily. " [ 6 ] Hoci Chávez je otvorený pre podporu LGBT práva a proti homofóbii, zostáva jedným z mála otvorene gay Latinskej hercov a umelcov. Bol tvárou mnohých HIV kampaní na zvyšovanie povedomia.

V roku 2009, Chávez potvrdil rozvádza jeho manžela. [ 7 ] Dôvodom pre ich oddelenie bol predmet veľa špekulovanie, ale Chávez trvá na tom, že ich vzťah neskončil v zlom: "[Murphy] je človek, ktorého som lásku a úctu; Tiež som ho obdivujem ako profesionál. " [ 7 ]

V marci 2012, Chávez potvrdil datovania Los Angeles Real Estate Agent Ben Kruger po fotky dohromady boli publikované v bulvárnom TV Notas . [ 8 ] a neskôrPeople en Español . Na konci apríla 2013 Chavez bol zatknutý vo svojom byte Beverly Hills za údajné domáce násilie so svojim partnerom. Kruger bol úspešný v získavaní dočasný súdny zákaz od súdu po hlásení, že Chávez pokúsil sa ho zabiť. Kruger tvrdí, že po tom, čo sa zamkol vo svojom byte v kúpeľni, Chavez sa pokazili dvere do kúpeľne vyzbrojený nožom. "Musel som prišla polícia ľubovoľné vyššia, nebol by som tu dnes s vami hovoriť," povedal Kruger novinárom pred budovou súdu v Beverly Hills. "Jediné, čo môžem povedať, v tejto dobe je, že v noci z väzenia, Christian nebol v jasnom stave mysle. Polícia si všimol tohto po ich príchode, a som si istý, že policajná správa, raz povolený, odhalí pravda o tom, čo sa stalo. " Kruger tiež poznamenať, že v jeho 911 volanie na políciu, Chávez by mohol byť počuť poškodia dvere do kúpeľne. Páska má zatiaľ byť prepustený. Prekvapivé zatknutie z medzinárodných novín, vrátane pokrytia na PerezHilton.com, TMZ.com, [ 9 ] CNN, Telemundo, Univision, Televisa a mnoho ďalších médiá ukazujú rozbité kúpeľne dvere a rozbité strešné okno, ktoré Kruger tvrdil Chávez zlomil vo februári po hádke. Nasty mediálny spor nasledoval v televízii a sociálne médiá, s Chavez sa snaží zdiskreditovať obvinenia Kruger je s údermi na jeho charaktere.Chavez išiel tak ďaleko, že uvádza, že Kruger strávil 10 dní v psychiatrickej liečebni aj keď to bolo neskôr ukázala byť falošná a komentár na Twitteri účet Cháveza bol odstránený. pochvalné zmienka potřebovaný ]

20. júla 2013 RumorFix.com vydal prvý anglický rozhovor s Kruger. Kruger uviedol, že Chávez predstavil ohováračskú kampaň proti nemu po zatknutí: "Neexistuje žiadna výherné pre mňa," povedal. "99 percent z toho, čo povedal, je nepravdivé Má väčšiu platformu - dostane publicity Nemal aspoň 20 rozhovorov je mi smutno pre každého, kto sa podieľal Nikto prospech - .... Je to len škaredé a negatívne" [ 10 ] Kruger tiež poznamenal, že zatiaľ čo nepravdivé tvrdenia Cháveza bolo hanlivé, urážlivé a ohováračské, on mal žiadne úmysly uplatňovať nárok. On nevydala ďalší komentár od. Chavez povolený jeden s názvom "Buenas Noches" krátko po incidente, a vykonáva Pieseň o talk show po sit-down diskusií o jeho zatknutí.

V dobe Cháveza zatknutia v apríli 2013 Telemundo práve oznámil, že Chávez by spoločne hostiť novú talk show na sieti. Podpora už začal, s vonkajšími okolnosťami, ako je hosting červenom koberci pokrytie Telemundo je na 2013 Latin Billboard Awards. Potom, čo škandál vypukol, Chavez bolo upustené od prehliadky.

Incident apríla označil druhýkrát Chavez bol v médiách za údajné domáce násilie. V roku 2007, ľudia en Español zverejnila správu, vyhlasovať, že Chavez a potom-manžel BJ Murphy udržuje fyzicky zneužívajúce vzťah. 4. 2013 Incident bol tiež v znamení druhýkrát Chavez bol zatknutý. V roku 2009, Chavez bol zatknutý v Central Parku v New Yorku po tom, čo sa snaží kúpiť nelegálnych narkotík z tajného policajta.

Na začiatku októbra 2013 Chávez opäť robil titulky po zverejnení viac snímok na svojom účte Twitter ukazovať jeho skrvavené zápästia v tom, čo sa zdá byť pokus o samovraždu. Chávezova priateľ tweeted krátko po tom, čo, že fotografia bola vtip a boli odstránené z jeho účtu. Jeho rodina však vydala vyhlásenie potvrdzujúce, že tie fotky sú skutočné a že spevák bol v stave "krajnej krízu". [ 11 ] Chávez údajne okamžite sa vrátil do Mexika z Los Angeles zadať nejaký druh rehabilitačného programu. Reakcie od fanúšikov v rozmedzí od obáv na dokončenie pobúrenie, tvrdí, že ak je v tom, že obrázky boli vtip Chavez bol veľmi necitlivý. 10. októbra 2013 Chavez vydala video zo seba, ktorý bol nahraný do svojho kanála YouTube. Vo videu povedal, že sa pokúsil spáchať samovraždu, a tie fotky mal nahrané boli skutočné. To vyvolalo bezprostredné otázky, prečo nebol v psychiatrickej liečby alebo rehabilitačné zariadenia a namiesto toho Tweetovanie fotografie a videá sám o fotografiu incidente.

11. októbra 2013 Latin Times zverejnila to, čo nazýva "srdečný list" od Cháveza Ex-priateľ Ben Kruger na svojich internetových stránkach, a upozorňuje, že bezprostredne po zatknutí, stlačte neposkytla obe strany príbehu. [ 12 ] Kruger, písmeno zdieľané mrazivé detaily o zneužívaní drog, násilia, pokusy o samovraždu, finančné problémy, podvádzanie, manipuláciu a hrozby, ktoré sa objavili v rámci vzťahu pred pár je boj 30. apríla. načasovanie Kruger listu bola spochybňovaná fanúšikov Chávez pre jej blízkosti na predpokladaný pokus o samovraždu Cháveza. Kruger napísal: "K dnešnému dňu som bol falošne obvinený z únosu ho, držal ho ako rukojemníka, zneužíva ho fyzicky aj psychicky, a klame o tom, čo môžem dokázať, že sú splnené záznam musí byť rovný, a mám v úmysle urobiť. len, že. som zvolil hovoriť teraz, pretože verejnosť sa začína vidieť rozsah duševnej nestability kresťana a jeho nemilosrdný taktiky zostať relevantné v čase, keď sa pozornosť na neho slabne " [ 12 ] Ľudia en Español následne bežal dva príbehy o liste, [ 13 ] , z ktorých jeden obsahoval exkluzívny rozhovor s Kruger. [ 14 ]

Ocenenia a uznanie upraviť preklad ]

Chávez bol uznaný v roku 2010 ako jeden z ľudu en Español je 50 najkrajšie [ 15 ] a v roku 2011, získal GLAAD mediálnu cenu za mimoriadny španielskeho jazyka hudobný umelec pre jeho album Almas transparentes .

Ocenenia a nominácie upraviť preklad ]

Rok Cena Kategórie Nominácia práce Výsledok
2006 Latin Grammy Awards Najlepší popový album duom alebo skupinu s hlasný Nuestro Amor Nominácia[ 16 ]
2008 Empezar Desde Cero Nominácia[ 17 ]
Rok Cena Kategórie Nominácia práce Výsledok
2005 Oye Awards New Artist of the Year RBD Won [ 18 ]
Pop Album roka - Duo alebo skupina Rebelde Won [ 19 ]
Najpredávanejší popový album roka Rebelde Won [ 20 ]
Premios Juventud Počujem je všade RBD Won [ 21 ]
Môj idol je RBD Won [ 22 ]
CD Zomrieť pre Rebelde Won [ 23 ]
Najlepšie Ballad Solo Quédate En Silencio Won [ 24 ]
2006 Billboard Latin Music Awards Latin Pop Album roka - New Artist Rebelde Won [ 25 ]
Latin Pop Album roka - Duo alebo skupina Rebelde Won [ 26 ]
Latin Pop Airplay pieseň roka - Duo alebo skupina Solo Quédate En Silencio Won [ 27 ]
Lo Nuestro Awards Latin Pop New Artist of the Year RBD Won [ 28 ]
Meus Premios Nick (Brazília) Medzinárodná Artist of the Year RBD Won
Premios Juventud Počujem je všade RBD Won [ 29 ]
Favorite Pop Star RBD Won [ 30 ]
Môj idol je RBD Won [ 31 ]
Paparazzi je obľúbeným cieľom RBD Won [ 32 ]
Najhľadanejší RBD Won [ 33 ]
Môj obľúbený koncert Tour Generación 2006 Won [ 34 ]
CD pre Zomrieť pre Nuestro Amor Won [ 35 ]
Najpútavejších Tune Aun Hay Algo Won [ 36 ]
Najlepšie Ballad Este Corazón Won [ 37 ]
TVyNovelas Awards Najlepšie hudobné tému Rebelde Won
Umelecké Uznanie RBD Won
2007 Billboard Latin Music Awards Latin Pop Album roka - Duo alebo skupina Nebeský Won
Top Latin Albums Artist of the Year Nebeský Won
Latin Tour of the Year Tour Generación 2006 Won
Lo Nuestro Awards Duo alebo skupina roka RBD Won
Premios Juventud Počujem je všade RBD Won [ 38 ]
CD pre Zomrieť pre Nebeský Won [ 39 ]
Môj obľúbený koncert Celestial World Tour Won [ 40 ]
Najlepšie Ballad Algún Día Won [ 41 ]
Favorite Pop Star RBD Won [ 42 ]
Orgullosamente Latino Award Latin Skupina roka RBD Won
Latin Album of the Year Nebeský Won [ 43 ]
Latin Pieseň roka No Pares Won [ 44 ]
Amigo Awards Pieseň roka Tú Amor disambiguation potreboval ] Won
De La Gente Awards Skupina roka RBD Won
Mi TRL Awards Obľúbené z divákov Tú Amor disambiguation potreboval ] Won
2008 Billboard Latin Music Awards Tú Mundo Awards RBD Won
Premios Juventud Perfect Combo RBD y Jowell y Randy ( Inalcanzable ) Won [ 45 ]
Orgullosamente Latino Award Latin Skupina roka RBD Won [ 46 ]
Latin Music Video of the Year. Inalcanzable Won [ 47 ]
HTV Award HTV ORO RBD Won
2009 Billboard Latin Music Awards Tour of the Year Gira Del Adios World Tour Won
Premios Juventud Najhľadanejší RBD Won [ 48 ]
2011 GLAAD Media Award Vynikajúci španielsky jazyk Music Artist Almas transparentes Won

Film a televízia upraviť preklad ]

Solo Diskografia upraviť preklad ]

Štúdio Albums upraviť preklad ]

Živý album upraviť preklad ]

Singles upraviť preklad ]

  • 2010: ¿En donde estas?
  • 2010: Almas transparentes
  • 2011: Libertad (con Anahí )
  • 2012: Sacrilégio
  • 2012: Mas Vale Tarde Que Nunca (con Ana Victoria)

Zájazdy editovať ]